FAQ
Photobooths zijn 'plug and play'

Een ‘plug and play’ photobooth is een photobooth die nadat je de stekker in het stopcontact gedaan hebt gelijk klaar is voor gebruik. Je hoeft de photobooth dus niet meer in te stellen, dit doen wij allemaal voor je.

Je haalt de photobooth op bij het afhaaladres, zet de photobooth klaar steekt de stekker in het stopcontact en je kan foto’s maken. Na gebruik breng je de photobooth zo weer terug bij het afhaaladres zonder dat je iets hoeft in te stellen.

24 uur huren

Onze photobooths worden voor een periode van 24 uur verhuurd. Dit houdt in dat u in de huurperiode de photobooth mag gebruiken. Meestal is het mogelijk om de photobooth de dag/avond ervoor op te halen en een dag later terug te brengen.

Photobooth eerder ophalen

Vaak is het mogelijk de photobooth een dag eerder op te halen en de dag erna terug te brengen. Soms komt het voor dat de photobooth nog terug moet komen van een ander feest. Het kan dus voorkomen dat de photobooth pas in de avond ervoor beschikbaar is. Vraag even naar de mogelijkheden. We hebben meerdere photobooths beschikbaar, dus meestal is er wel eentje eerder beschikbaar.

Kan ik de photobooth makkelijk meenemen?

Onze photobooth is klein en compact en mee te nemen in elke auto of zelfs bakfiets. De photoboth heeft bij elkaar een afmeting van 50x50x50 cm en weegt totaal rond de 25 kg.

Wat zijn designs?

Standaard is omlijsting van een templates wit en is er geen tekst toegevoegd.

Een design is een ontwerp van de template met een leuk ontwerp, achtergrond, kader en/of tekst op de fotostrip. We hebben de keuze uit standaard designs waar de teksten aangepast kunnen worden. We maken ook maatwerk designs.

Kies de juiste template en kijk naar de designs die we standaard al aanbieden. Klik hier voor de templates en designs

contactFotofeestverhuur
Maaslaan 85
5704 LB Helmond

E| info @ fotofeestverhuur.nl
M| 06-34133456
KVK 17211119

Het kan voorkomen dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn. Stuur dan even een whatsapp naar +31 (0)6-34133456 of stuur een e-mail/bericht. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Op zoek naar een led verlichte dansvloer voor je feest?
Kijk HIER