FAQ
Photobooths zijn 'plug and play'

Een ‘plug and play’ photobooth is een photobooth die nadat je de stekker in het stopcontact gedaan hebt gelijk klaar is voor gebruik. Je hoeft de photobooth dus niet meer in te stellen, dit doen wij allemaal voor je.

Je haalt de photobooth op bij het afhaaladres, zet de photobooth klaar steekt de stekker in het stopcontact en je kan foto’s maken. Na gebruik breng je de photobooth zo weer terug bij het afhaaladres zonder dat je iets hoeft in te stellen.

24 uur huren

Onze photobooths worden voor een periode van 24 uur verhuurd. Dit houdt in dat u in de huurperiode de photobooth mag gebruiken. Meestal is het mogelijk om de photobooth de dag/avond ervoor op te halen en een dag later terug te brengen.

Photobooth eerder ophalen

Vaak is het mogelijk de photobooth een dag eerder op te halen en de dag erna terug te brengen. Soms komt het voor dat de photobooth nog terug moet komen van een ander feest. Het kan dus voorkomen dat de photobooth pas in de avond ervoor beschikbaar is. Vraag even naar de mogelijkheden. We hebben meerdere photobooths beschikbaar, dus meestal is er wel eentje eerder beschikbaar.

Photobooth laten versturen

De Photobooth wordt minimaal 1 dag maar vaak meerdere dagen voor de huurdatum geleverd op het afleveradres.

Na gebruik kunt u GRATIS een retour-etiket aanmaken om de Photobooth in dezelfde verpakking terug te sturen.

https://retour.fotofeestverhuur.nl

 
LET OP!
Controleer het pakket na ontvangst direct op beschadigingen. Zijn er beschadigingen meldt deze dan direct via e-mail of whatsapp (06-34133456). 
 
Wij raden u sterk aan om de Photobooth voorafgaand aan uw evenement te testen op de werking en mogelijkheden zodat u zeker weet dat de Photobooth correct werkt. Zo kunt u tijdens uw feest zorgeloos gebruik maken van de Photobooth. 
 
(Op de reserveringsdag/event zelf kunnen wij u niet meer helpen om problemen met de Photobooth op te lossen. Eventueel niet correct werkende onderdelen zijn dan voor eigen risico, u kunt hier dan ook geen reclamatie voor indienen).
 
 
Retourneren van de Photobooth

Na gebruik kunt u de volgende dag de Photobooth terugbrengen.

Is de Photobooth naar u verstuurd dan kunt u GRATIS een retour-etiket aanmaken om de Photobooth in dezelfde verpakking terug te sturen.

https://retour.fotofeestverhuur.nl

Wat zijn digitale props?

Een unieke feature die weinig andere leveranciers bieden.
Met onze software is het mogelijk gebruik te maken van digitale props ook wel feestattributen genoemd. Tijdens de fotosessie kunt u in het scherm digitaal een snor, baard, mondje of andere leuke prop toevoegen aan je gezicht. Via gezichtsherkenning weet de software precies waar de prop geplaatst moet worden. Voor elk gezicht kan je een andere prop uitkiezen. 

Kan ik de photobooth makkelijk meenemen?

Onze photobooth is klein en compact en mee te nemen in elke auto of zelfs bakfiets. De photoboth heeft bij elkaar een afmeting van 50x50x50 cm en weegt totaal rond de 25 kg.

Ik wil een photobooth reserveren

Wat leuk dat je voor ons kiest! We gaan van jou bruiloft, feest of evenement een happening maken. Om de photobooth te reserveren gaat u naar het bestelmenu en plaatst u de bestelling. Na plaatsing van de bestelling krijgt u van ons een email met definitieve bevestiging.

Wat is het verschil tussen de PRO, AIR en BUDGET?

De verschillen tussen de PRO, AIR en BUDGET zit hem in de printer.

De BUDGET wordt zonder printer geleverd. Wordt vaak gebruikt als er geen prints nodig zijn of als men prints achteraf wilt bestellen. Met de BUDGET kun je bijv de fotosessies/fotostrip versturen naar de gast/klant.

De PRO en AIR worden beide geleverd met een printer. Echter verschilt het in welke printer meegeleverd wordt. Beide werken met DYE sublimatie techniek waarbij de kleur op het papier wordt gedrukt met warmte. Hierdoor is er geen natte inkt en is de print direct te gebruiken.

De PRO printer gebruikt een rol papier en snijdt de foto van de rol af. Zo is het mogelijk om 10*15cm (postcard) en 5*15cm (fotostrip) af te laten drukken.

De AIR printer gebruikt postcards printerpapier 10*15cm waar op wordt afgedrukt. Wilt u fotostrips gebruiken van 5*15cm dan wordt deze 2* afgedrukt op een postcard van 10*15cm en dient u zelf de postcard door midden te knippen.
De AIR werkt met losse papiervellen, in de papierlade van de printer passen ongeveer 20 vellen. Dus om de 20 sessie dient u het photopapier te vervangen. Dit is weinig werk en zeer eenvoudig.

Wat zijn templates?

i-Booth heeft 8 verschillende templates waar u uit kunt kiezen. Een template is een indeling waar de foto’s geplaatst worden op het papier. Zo heb je 4 templates in de vorm van een fotostrip (5*15cm) en 4 templates in de vorm van een postcard (10*15cm). De templates bevatten 1, 2, 3 of 4 foto’s. Klik hier voor de templates

Wat zijn designs?

Standaard is omlijsting van een templates wit en is er geen tekst toegevoegd.

Een design is een ontwerp van de template met een leuk ontwerp, achtergrond, kader en/of tekst op de fotostrip. We hebben de keuze uit standaard designs waar de teksten aangepast kunnen worden. We maken ook maatwerk designs.

Kies de juiste template en kijk naar de designs die we standaard al aanbieden. Klik hier voor de templates en designs

HELP Video's (youtube)

Hulp nodig bij de Photobooth?

Bekijk onze video’s op ons youtube kanaal

YOUTUBE KANAAL (klik hier)

Handleiding Photobooth

Hulp nodig bij de Photobooth?

Hier vind je onze handleidingen

PHotobooth installeren

 

Fotokader inladen op de Photobooth

contactFotofeestverhuur
Maaslaan 85
5704 LB Helmond

E| info @ fotofeestverhuur.nl
M| 06-34133456
KVK 17211119

Het kan voorkomen dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn. Stuur dan even een whatsapp naar +31 (0)6-34133456 of stuur een e-mail/bericht. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Op zoek naar een led verlichte dansvloer voor je feest?
Kijk HIER